0

Duurzaam fruit op het werk

Fruitkist streeft ernaar om zoveel mogelijk duurzaam te ondernemen. Daarnaast vinden we het erg belangrijk om een gezonde levensstijl op de werkvloer te stimuleren. Want gezonde werknemers zijn vaker tevreden, productiever en minder vaak ziek. Vervang de koekjestrommel voor een fruitkist zodat jouw personeel altijd de mogelijkheid heeft om te kiezen voor een gezond tussendoortje tijdens het werk.

Lokale fruitspecialisten

Bij Fruitkist geloven we in de lokale ondernemer. We werken dan ook in alle regio’s samen met een lokale fruitspecialist. Zo weten we zeker dat het geleverde fruit dagvers is en dat een specialist heeft beoordeeld dat je het beste kwaliteit fruit op kantoor hebt staan. De lokale fruitspecialist kan tot twee keer per week dagvers fruit op de werkvloer brengen.

Door samen te werken met lokale fruitspecialisten willen we voorkomen dat het fruit lang in een bezorgwagen ligt en dat er onnodig veel kilometers gereden moet worden om het fruit te bezorgen. We proberen zoveel mogelijk biologisch fruit in te kopen en we kopen niet meer dan dat we daadwerkelijk nodig hebben. Zo hoeft er geen onnodig fruit weggegooid te worden. Kom je erachter dat er fruit blijft liggen en de fruitkist dus te groot is? Geen probleem, je kunt het formaat fruitkist altijd wijzigen.

Een kist vol met fruit

Het dagverse fruit wordt op kantoor geleverd in een houten kistje. Bij iedere levering wisselen we het fruitkistje om zodat we deze kunnen hergebruiken. Zo stimuleren we het minimaliseren van afval en verspilling van producten. Het kistje is tegelijkertijd een prachtige manier om het fruit te presenteren op de werkvloer. Het fruit is altijd in zicht, het nodigt uit om een stuk fruit te pakken en draagt dus bij aan een gezonde levensstijl van je werknemers.

Bestel vandaag nog een fruitkist voor heerlijk fruit op je werk en stimuleer een gezonde levensstijl op de werkvloer.

Samenvattend

  • Fruitkist streeft ernaar om zoveel mogelijk duurzaam te ondernemen
  • We werken altijd samen met een lokale fruitspecialist
  • We houden niet van verspilling en kopen alleen in wat we nodig hebben
  • De lokale fruitspecialist levert altijd dagvers fruit
  • We hergebruiken de fruitkisten en stimuleren hiermee het minimaliseren van afval

Fruitkist: vers fruit op je werk en als cadeau

Bestel je fruitkist
#mijnfruitkist

Check onze updates op Instagram.

Enthousiast en fruit op je werk bestellen? Dat is heel makkelijk en kan gewoon online. Bestel een fruitkist en ontvang voortaan één of twee keer per week vers fruit van een lokale fruitspecialist.

Heb je vragen over ons fruit, de leveringen of wil je een speciale bestelling doorgeven?
Neem contact met ons op, dan vertellen we je graag meer.

Fruitkist bestellen
Winkelmand0
Er zitten geen producten in je mand
Doorgaan met winkelen