0

Fruit op je werk bestel je op fruitkist.nl

Bestel je eerste fruitkist

Fruit op je werk?

Direct van de lokale fruitspecialist, met keuze uit het complete assortiment met alle soorten fruit. Een fruitkist vol met de ideale snacks voor op kantoor.

Fruit is ontzettend gezond en bovendien heel sympathiek. Maar liefst 97% van de medewerkers ziet het aanbieden van fruit op het werk als waardering door de werkgever, dus alleen daarom is het al een uitstekende keuze. Fruit op het werk draagt bij aan de gezondheid van jouw bedrijf, net als de vitaliteit van alle medewerkers.

Het fruit op je werk bezorgen wij  in Amersfoort, Leiden, Utrecht, BarendrechtDen Haag en overige plaatsen door heel Nederland!

Je kunt bij ons ook terecht voor landelijke bezorging van fruitmanden!

Waarom fruit op je werk?

We hebben de belangrijkste redenen misschien al wel weggegeven in de introductie hierboven. Zo enthousiast zijn we over fruit op je werk dat je eenvoudig online kunt bestellen. Met een gevarieerd aanbod en in een stijlvolle presentatie, zodat je de fruitkist gewoon op tafel kunt laten staan waar je ook jouw klanten en andere relaties ontvangt.

Met onze kisten vol fruit is er altijd voldoende beschikbaar voor iedereen. Een ideaal tussendoortje waarmee je werkt aan de productiviteit van alle medewerkers. Ze zijn vitaler en gezonder, terwijl ze het fruit zien als een belangrijk teken van waardering.

Fruit is lekker en gezond. Door altijd vers fruit binnen handbereik te hebben, help je jouw medewerkers om iedere dag makkelijk een goede keuze te kunnen maken. Dankzij een gevarieerd aanbod met alle soorten fruit zit er voor iedereen wat lekkers bij. Goed van kwaliteit, omdat de lokale versspecialist ze gewoon vanuit de directe omgeving bij je aanlevert.

Fruitkist van de lokale fruitspecialist

Het fruit van lokale telers is 100% dagvers. Het beste fruit, direct van het land en daardoor heerlijk smaakvol. Zonder dat het uren in een transportauto ligt en onnodig lang onderweg is. Dat bespaart kostbare tijd, ontzettend veel brandstof en bovendien ons milieu.

Wij houden de lijntjes graag kort, zodat je het fruit gewoon ontvangt van een lokale leverancier. Heerlijk vers en gevarieerd, omdat we er voor zorgen dat je één of twee keer per week precies het fruit ontvangt dat je wilt. Bijvoorbeeld in twee kistjes van 30 stuks, of in een andere hoeveelheid afhankelijk van wat je nodig hebt.

Uiteraard kun je daarbij rekenen op een breed assortiment, met het lekkerste fruit zoals:

  • Appels
  • Sinaasappels
  • Bananen
  • Peren
  • Mandarijnen
  • Druiven
  • Kiwi’s

En houd je van meer exotische fruitsoorten of wil je een speciale bestelling plaatsen? Geen probleem, wij leveren het fruit op je werk helemaal naar smaak. Kan je samen met je collega’s heerlijk gezond snacken!

Bestel fruit op je werk

Enthousiast en fruit op je werk bestellen? Dat is heel makkelijk en kan gewoon online. Bestel een fruitkist en ontvang voortaan één of twee keer per week vers fruit van een lokale fruitspecialist.

Heb je vragen over ons fruit, de leveringen of wil je een speciale bestelling doorgeven? Neem contact met ons op, dan vertellen we je graag meer.

Fruitkist bestellen
Fruitkist bestellen Werkfruit bestellen

Bestel eenvoudig een fruitkist voor op je werk. Kies uit een fruitkist met één soort fruit of gemengd fruit.

Wekelijkse bezorging

Gratis levering door de lokale fruitspecialist. Wij garanderen hierdoor dagverse levering.

Fruitkist betalen Betaal maandelijks

Je betaalt bij ons achteraf; iedere maand ontvang je een digitale factuur voor je fruitkist(en).

Lokaal geleverd

Het fruit gaat direct van de lokale fruitspecialist naar jouw bedrijf. Dus geen onnodige kilometers.

#mijnfruitkist

Check onze updates op Instagram.

Enthousiast en fruit op je werk bestellen? Dat is heel makkelijk en kan gewoon online. Bestel een fruitkist en ontvang voortaan één of twee keer per week vers fruit van een lokale fruitspecialist.

Heb je vragen over ons fruit, de leveringen of wil je een speciale bestelling doorgeven?
Neem contact met ons op, dan vertellen we je graag meer.

Fruitkist bestellen
Winkelmand0
Er zitten geen producten in je mand
Doorgaan met winkelen