Ga naar de inhoud

Bezorging in heel Nederland

Alleen echt verse bezorging

Regionaal en duurzaam geleverd

Fruitmand bestellen en bezorgen in heel Nederland

Wil je een fruitmand bestellen voor jezelf of voor iemand anders? Fruitkist.nl bezorgt fruitmanden door heel Nederland. Al onze fruitmanden worden dagelijks vers gemaakt door onze fruitspecialist. Wij garanderen je een snelle levering door heel Nederland. Bestel je op werkdagen voor 15.00 uur dan wordt je fruitmand morgen al geleverd. Inclusief gratis kaart naar keuze, zodat je iemand een persoonlijke boodschap kan sturen.

Genoeg redenen om een fruitmand te bestellen
Wil je iemand een hart onder de riem steken, sterkte wensen of een beterschapswens sturen? Doe het met een fruitmand. Een gezond cadeau dat bij iedereen in de smaak valt. Ook geschikt voor verjaardagen, als relatiegeschenk, bij de geboorte van een baby of gewoon zomaar. Voeg een gratis kaart toe aan je bestelling en tover gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de ontvanger.

Fruitmand online bestellen
Bij fruitkist.nl kan je online een fruitmand bestellen. Wij zorgen ervoor dat de bezorging naar wens verloopt. Voor de bezorging van de fruitmanden werken wij samen met onze logistieke partners.

Online fruitmand bestellen met verschillende soorten fruit
Appels, peren, mandarijnen, sinaasappels of bananen. Jij beslist zelf waarmee jouw fruitmand gevuld wordt. Maak een keuze uit de vele mogelijkheden in de webshop. Kies bijvoorbeeld voor een klassieke fruitmand, een ambachtelijke fruitmand of een luxe fruitkist. Doe er eventueel een leuke toevoeging bij, zoals een flesje fruitsap of een potje honing.

Fruitmand met vers fruit bestellen
De levering van ons fruit is altijd dagvers. Onze lokale fruitspecialisten weten hoe ze het fruit moeten verpakken om het zo lang mogelijk vers te houden.

Fruitmand bestellen door heel Nederland
Wil je een fruitmand bestellen in Amsterdam of Rotterdam? Of waar dan ook in Nederland? Wij versturen onze fruitmanden naar elk gewenst adres en kunnen je fruitmand ook naar een ziekenhuis of verzorgingstehuis versturen.

Snel fruitmand bestellen online
Op werkdagen voor 15.00 besteld, betekent de volgende dag geleverd.

Veelgestelde vragen rondom bestellen van een fruitmand

Waar bestel ik een fruitmand?
Bij fruitkist.nl bestel je gemakkelijk en snel een fruitmand naar wens. Wij bezorgen door heel Nederland (uitgezonderd de Waddeneilanden).

Wat is een fruitmand?
Een fruitmand is een mand of kist met verschillende soorten fruit erin.

Wat zit er in een fruitmand?
Een fruitmand kan verschillende fruitsoorten bevatten. Van bananen en appels, tot mandarijnen en kiwi’s.

Wat zijn de bezorgkosten als ik een fruitmand bestel?
De bezorgkosten zijn €6,95 per fruitmand door heel Nederland.

Hoe is de kwaliteit van het fruit in de bestelde fruitmand?
Wij werken samen met onze lokale fruitleveranciers. Hierdoor leveren wij kwalitatief het beste fruit.

Heb je ook een aanvraag op maat?

Neem direct contact met ons op. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een offerte op maat