Ga naar de inhoud

Bezorging in heel Nederland

Alleen echt verse bezorging

Regionaal en duurzaam geleverd

Fruitkist als relatiegeschenk voor bedrijven

Jarenlang was het de gewoonste zaak van de wereld om als relatiegeschenk een doos vol snacks en alcohol te geven. We kennen allemaal de pakketten met verschillende soorten chips, wijn, kaasjes, bonbons, worst en paté. Allemaal producten die op z’n tijd best lekker zijn, maar uiteindelijk niets extra’s geven. En dat is wel waar steeds meer behoefte aan is. Wij merken dit in de toenemende vraag van bedrijven die hun klanten, leveranciers of medewerkers een gezonde cadeau willen geven. Een fruitkist met fruit, sap en een persoonlijk kaartje slaat erg goed aan. 

We noemen het nu iets extra’s, maar in wezen is het terug naar de basis. Dat is waar mensen behoefte aan hebben. Door de toenemende drukte en stress zijn veel mensen aangewezen op snelle maaltijden uit de supermarkt die vullen maar niet echt voeden. De producten uit het genoemde relatiegeschenk zijn daar voorbeelden van. Ze zijn lekker, maar geven uiteindelijk even een fijn gevoel en daarna niets, of juist het tegenovergestelde.

Vers fruit daarentegen geeft een goed gevoel op het moment dat het gegeten wordt, is gezond en zorgt ervoor dat het lichaam en de geest gevoed worden. Ga jezelf maar eens na. Wanneer ben je een meer tevreden mens? Nadat je een zak chips hebt leeggegeten terwijl je onderuit gezakt op de bak hing of nadat je een frisse fruitsalade hebt gegeten terwijl je nog even een klusje hebt weggewerkt?

Het antwoord laat zich raden. Fruit als relatiegeschenk geeft energie en een positief gevoel. Het is dan ook logisch dat wij ons klantenbestand van bedrijven die een relatiegeschenk geven hard zien groeien. Onze klanten geven ons verse fruit weg omdat zij hun leveranciers, klanten of medewerkers een goed gevoel gunnen, en houden daar zelf ook positiviteit aan over. Immers: geef je fruit, dan geef je gezondheid. En wie wordt er nu niet blij van om dat te geven of te krijgen?

Dit jaar hebben wij voor diverse klanten een relatiegeschenk samengesteld om als cadeau te geven. Het fruit pakken wij dagvers in en versturen wij door heel Nederland.

Een paar tips voor een gezond relatiegeschenk:

  • Voeg een persoonlijk kaartje toe in je eigen huisstijl
  • Een gezond relatiegeschenk draagt bij aan een positieve uitstraling van je bedrijf
  • De relatiegeschenken kunnen door heel Nederland worden bezorgd, je hebt er dus geen omkijken naar
  • Je kunt specifieke wensen aangeven zoals een speciaal stuk fruit

Wil je ook fruit als relatiegeschenk geven? Vraag een offerte aan!

Lees onze andere blogs

Krijg je niet genoeg van onze blogs?

Terug naar overzicht
10 november 2020

Productievere werknemers: fruit op het werk als energiebooster

We weten allemaal dat goede voeding belangrijk is. Maar wist je dat eetgedrag invloed heeft op veel meer facetten van je leven dan je zou denken? Niet alleen je lijf, maar ook je brein reageert op de voedingsstoffen die je...

3 november 2020

Fruit op het werk: wat levert het op voor je team?

Als werkgever twijfel je misschien over het beschikbaar stellen van fruit op je werk. Het kost tenslotte geld om wekelijks vers fruit te kopen voor werknemers, maar wat levert het je op? In ieder geval goodwill, doordat je personeel gemak...

27 oktober 2020

Fruit op het werk: leukste secundaire arbeidsvoorwaarde voor werknemer én werkgever

Als je denkt aan arbeidsvoorwaarden, denk je al gauw aan zaken als salaris, vakantiedagen en verlofregelingen. Een lange lijst van rechten en plichten voor zowel de werknemer als werkgever. Heb je al weleens gedacht aan werkfruit als secundaire arbeidsvoorwaarde? Altijd...