0

Fruitkist als relatiegeschenk voor bedrijven

Jarenlang was het de gewoonste zaak van de wereld om als relatiegeschenk een doos vol snacks en alcohol te geven. We kennen allemaal de pakketten met verschillende soorten chips, wijn, kaasjes, bonbons, worst en paté. Allemaal producten die op z’n tijd best lekker zijn, maar uiteindelijk niets extra’s geven. En dat is wel waar steeds meer behoefte aan is. Wij merken dit in de toenemende vraag van bedrijven die hun klanten, leveranciers of medewerkers een gezonde cadeau willen geven. Een fruitkist met fruit, sap en een persoonlijk kaartje slaat erg goed aan. 

We noemen het nu iets extra’s, maar in wezen is het terug naar de basis. Dat is waar mensen behoefte aan hebben. Door de toenemende drukte en stress zijn veel mensen aangewezen op snelle maaltijden uit de supermarkt die vullen maar niet echt voeden. De producten uit het genoemde relatiegeschenk zijn daar voorbeelden van. Ze zijn lekker, maar geven uiteindelijk even een fijn gevoel en daarna niets, of juist het tegenovergestelde.

Vers fruit daarentegen geeft een goed gevoel op het moment dat het gegeten wordt, is gezond en zorgt ervoor dat het lichaam en de geest gevoed worden. Ga jezelf maar eens na. Wanneer ben je een meer tevreden mens? Nadat je een zak chips hebt leeggegeten terwijl je onderuit gezakt op de bak hing of nadat je een frisse fruitsalade hebt gegeten terwijl je nog even een klusje hebt weggewerkt?

Het antwoord laat zich raden. Fruit als relatiegeschenk geeft energie en een positief gevoel. Het is dan ook logisch dat wij ons klantenbestand van bedrijven die een relatiegeschenk geven hard zien groeien. Onze klanten geven ons verse fruit weg omdat zij hun leveranciers, klanten of medewerkers een goed gevoel gunnen, en houden daar zelf ook positiviteit aan over. Immers: geef je fruit, dan geef je gezondheid. En wie wordt er nu niet blij van om dat te geven of te krijgen?

Dit jaar hebben wij voor diverse klanten een relatiegeschenk samengesteld om als cadeau te geven. Het fruit pakken wij dagvers in en versturen wij door heel Nederland.

Een paar tips voor een gezond relatiegeschenk:

  • Voeg een persoonlijk kaartje toe in je eigen huisstijl
  • Een gezond relatiegeschenk draagt bij aan een positieve uitstraling van je bedrijf
  • De relatiegeschenken kunnen door heel Nederland worden bezorgd, je hebt er dus geen omkijken naar
  • Je kunt specifieke wensen aangeven zoals een speciaal stuk fruit

Wil je ook fruit als relatiegeschenk geven? Vraag een offerte aan!

Fruitkist: vers fruit op je werk en als cadeau

Bestel je fruitkist
#mijnfruitkist

Check onze updates op Instagram.

Enthousiast en fruit op je werk bestellen? Dat is heel makkelijk en kan gewoon online. Bestel een fruitkist en ontvang voortaan één of twee keer per week vers fruit van een lokale fruitspecialist.

Heb je vragen over ons fruit, de leveringen of wil je een speciale bestelling doorgeven?
Neem contact met ons op, dan vertellen we je graag meer.

Fruitkist bestellen
Winkelmand0
Er zitten geen producten in je mand
Doorgaan met winkelen