Wij bezorgen nu ook werkfruit in
Amersfoort
Nijkerk
Den Haag
Ede
Scheveningen
Leusden
Hoevelaken
Woudenberg
Scherpenzeel
Maarsbergen
Veenendaal
Lunteren
Barneveld
Voorthuizen
Putten
Ermelo
Harderwijk
Zeewolde

Contact

Steeds meer bedrijven doen het, en wij snappen helemaal waarom: fruit op het werk laten bezorgen. Je geeft je medewerkers én jezelf zo een extra zetje om heel makkelijk gezond te snacken tussendoor. Vers fruit, altijd binnen handbereik. Geen gedoe met geplette bananen onderin je tas, maar altijd een voorraad eetrijp fruit voor iedereen. Bij Fruitkist.nl bestel je precies zoveel fruit als je zelf denkt nodig te hebben, zo gaan we verspilling tegen. Door te werken met lokale versspecialisten ben je bovendien milieubewust bezig. En als mooi extraatje heeft fruit op het werk ook fiscale voordelen voor het bedrijf.

Het aanbieden van fruit op de werkplek is fiscaal aantrekkelijk. Een extra reden om wekelijks je fruit bij Fruitkist.nl te bestellen. Het fruit van Fruitkist.nl valt onder de zogeheten ‘Loon in natura met een nihilwaardering’. Dit houdt in dat het fruit niet ten koste gaat van de beschikbare ruimte van de fiscale loonsom van de werkgever.

Voor de werkgever zijn deze kosten volledig aftrekbaar!

Vraag uw fiscaal adviseur naar de details van deze regeling.

Wij bezorgen iedere week op maandag je fruitkist. Kies je ervoor om 2x per week een fruitkist te ontvangen, dan komen we op woensdag nog een keer bij je bezorgen. Hierdoor ontvang je dus 2x per week vers fruit.

Wij werken samen met lokale versspecialisten, dus vers is ook echt vers!

Simpel! Je gaat naar Bestel je fruitkist. Vervolgens kun je in vier eenvoudige stappen je fruitkist bestellen. Je kunt kiezen tussen 30, 40 en 50 stuks fruit. Ook kun je kiezen hoe vaak je per week geleverd wilt krijgen. 1x per week op maandag of 2x per week op maandag en woensdag. Je vult verder je gegevens in voor de levering en facturatie. Iedere maand ontvang je van ons een digitale factuur. Heb je vragen? Stel je vraag…

Bekijk alle veelgestelde vragen

Bereikbaarheid

  • Kantoor icoon Fruitkist.nl B.V.
  • E-mail icoon info@fruitkist.nl
  • Telefoonnummer icoon 085-0160004
  • Openingstijden icoon Maandag t/m vrijdag: 9.00 - 21.00 uur

Vragen? Stuur ons een e-mail:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
#mijnfruitkist

Check onze updates op Instagram.

Enthousiast en fruit op je werk bestellen? Dat is heel makkelijk en kan gewoon online. Bestel een fruitkist en ontvang voortaan één of twee keer per week vers fruit van een lokale fruitspecialist.

Heb je vragen over ons fruit, de leveringen of wil je een speciale bestelling doorgeven?
Neem contact met ons op, dan vertellen we je graag meer.

Fruitkist bestellen