0

Fruit op kantoor heeft veel voordelen

We weten dat het voor iedereen belangrijk is om dagelijks voldoende groente en fruit binnen te krijgen. Toch zijn er nog steeds veel werknemers die door alle haast geen gezond tussendoortje meenemen naar kantoor. Een gemiste kans, want het is belangrijk dat werknemers zich tijdens de werkdag zo fit mogelijk voelen om de hele dag te kunnen presteren. Het is daarom een goede keuze om fruit op kantoor aan te bieden zodat iedereen op een gezonde en snelle manier voldoende energie binnen krijgt.

Waarom veel werkgevers kiezen voor fruit op kantoor

Vers fruit op het werk heeft een veel voordelen voor de werkgever. Zo stimuleer je het personeel om een gezonde keuze te maken. Je draagt bij aan een betere weerstand wat uiteindelijk leidt tot minder ziekteverzuim. Fruit op kantoor verbetert het bedrijfsimago. Het laat zien dat er persoonlijke aandacht en betrokkenheid is bij het personeel. Dit zorgt weer voor een hogere arbeidstevredenheid en een extra fijne sfeer op de werkvloer.

Door het eten van fruit krijgt het lichaam natuurlijke suikers binnen die snel door het lichaam opgenomen worden. Hierdoor krijg je snel nieuwe energie en kun je de hele dag goed presteren. Investeren in de gezondheid van je werknemers is dus niet alleen belangrijk voor je mensen maar ook voor je bedrijfsresultaat.

Fruit op kantoor is fiscaal aantrekkelijk

Elke week vers fruit op het werk hoeft niet veel te kosten. Sterker nog, het is voor werkgevers fiscaal aftrekbaar. De belastingdienst ziet een fruitkist op kantoor als een bijdrage aan een gezonde levensstijl van de werknemer waardoor de kosten fiscaal aftrekbaar zijn, net als de BTW. Werkfruit valt onder de nihilwaardering, te duur kan dus geen reden meer zijn om niet te kiezen voor fruit op het werk!

Wil je ook een fruitkist bestellen voor op kantoor?

Samenvattend

  • Fruit op het werk is een goede en gezonde keuze
  • Met fruit draag je bij aan een betere weerstand en minder ziekteverzuim
  • Fruit op kantoor verbetert het bedrijfsimago
  • Door het eten van fruit heb je de hele dag voldoende energie om te presteren
  • Fruit op kantoor is fiscaal aantrekkelijk

Fruitkist: vers fruit op je werk en als cadeau

Bestel je fruitkist
#mijnfruitkist

Check onze updates op Instagram.

Enthousiast en fruit op je werk bestellen? Dat is heel makkelijk en kan gewoon online. Bestel een fruitkist en ontvang voortaan één of twee keer per week vers fruit van een lokale fruitspecialist.

Heb je vragen over ons fruit, de leveringen of wil je een speciale bestelling doorgeven?
Neem contact met ons op, dan vertellen we je graag meer.

Fruitkist bestellen
Winkelmand0
Er zitten geen producten in je mand
Doorgaan met winkelen