Ga naar de inhoud

Bezorging in heel Nederland

Alleen echt verse bezorging

Regionaal en duurzaam geleverd

Beterschap wensen met een fruitmand | Fruitkist

Beterschap wensen met een fruitmand: er bestaat geen betere manier om dat te doen. Doe iemand onze Fruitkist cadeau, en draag letterlijk heel lekker bij aan een vlot herstel. Want stel je maar voor, zou je het zelf ook niet geweldig vinden om een kist vol verse appels, bananen, kiwi’s, peren en een lekker sapje te ontvangen?

Wij helpen je beterschap te wensen met het cadeau dat je misschien het liefst zelf langs zou brengen. Dat doen wij voor je, natuurlijk met een persoonlijk kaartje om jouw beterschapswensen voor je over te brengen. Dus heeft jouw broer of zus, een goede vriend of iemand anders een operatie achter de rug? Of is diegene al even ziek en wil je zorgen voor een gezonde opkikker? Het is het beste cadeau om mee te herstellen en snel weer de oude te worden.

Herstellen met lekker vers fruit

Jouw beterschapswens is lekker vers en smaakt daardoor meteen naar meer, zelfs voor wie herstelt van een operatie of wie al een tijdje ziek is. Wij selecteren namelijk het lekkerste verse fruit, waarvoor we samenwerken met een netwerk van lokale partners.

‘We’ staat voor oprichters Tjeerd, Hinse, Tjerk en Stefan (https://www.fruitkist.nl/over-ons/). Samen delen we een passie voor vers fruit. Daarom vinden we dat zoveel mogelijk mensen daar lekker van zouden moeten genieten. En wat is dan een beter moment dan iemand die je beterschap wilt wensen, om te herstellen van een lastige periode of een ingrijpend moment?

Ons fruit is altijd dagvers. We werken samen met lokale fruitspecialisten, die bovendien precies weten hoe ze het moeten verpakkingen. Zij brengen het fruit langs bij degene die je een hart onder de riem wilt steken, met een mand of kist vol lekkers dat bijdraagt aan een vlot herstel.

Bij ziekte of na een operatie

Dus is er iemand ziek en wil je diegene een lekkere opkikker laten bezorgen? Of is de operatie geslaagd en wil je daarom graag beterschap wensen met heerlijk verse producten die motiveren om er weer snel bovenop te komen?

Het zijn uitstekende momenten om iemand beterschap te wensen met een mand of een kist vol fruit. En wil je daar iemand anders mee verrassen, bijvoorbeeld iemand die even niet zo lekker in z’n vel zit? Onze klanten bestellen de fruitmanden en fruitkisten voor allerlei gelegenheden. Het is het ideale cadeau om iemand op een leuke manier te verrassen, met lekker verse producten die altijd goed in de smaak vallen of zelfs praktisch van pas komen voor het herstel.

7 tips voor een leuk kaartje bij de fruitmand

Uiteraard kunnen we een leuk kaartje bij de fruitmand doen. Dus wil je iemand beterschap wensen en heb je daarvoor een leuke tekst in gedachten? Of zoek je juist naar inspiratie? Wij helpen je er graag mee op weg.

1. Een heel dikke berenknuffel

Een mand vol vers fruit is voor veel mensen de snelste weg naar herstel. Tegelijkertijd zou je diegene het liefst een dikke knuffel geven, gewoon omdat dat zo goed voelt. Dus beschrijf jouw kaartje met de dikste berenknuffel die je kunt bedenken, dan weet je zeker dat de ander er zo weer bovenop is.

2. Een kleine wens

Of houd het aan de andere kant heel klein, door de kleine wens uit te spreken dat de ander zich snel weer beter zal voelen. Vooral na een zware operatie is het soms een goed idee om juist nog niet te hard van stapel te lopen.

3. Sterkte bij het revalideren

Wens de ander simpelweg sterkte bij het revalideren, om het beestje bij de naam te noemen. Een mand of kist met vers fruit is dan een heel goed idee. Help de ander om een gezonde levensstijl op te pakken, en er snel weer bovenop te komen.

4. Letterlijk ‘lekker’ naar huis

En mag degene die je wilt verrassen na het eerste herstel weer naar huis? Dan is het ontzettend leuk om dat met een mand of kist vol vers fruit te doen. Zo kun je diegene beterschap wensen, en zorgen voor een smakelijke thuiskomst.

5. Voor een klein feestje

Of vier zelfs een klein feestje, waarbij het fruit de basis vormt voor lekker gezonde en leuke hapjes. Spreek af dat je komt helpen of maak er zelfs een verrassing bij, om de ander eens goed in het zonnetje te zetten.

6. Gezond weer aan de slag

Als de ander weer aan de slag mag, al is het door het rustig aan op te bouwen, zorgt het fruit voor zowel extra vitaminen als meer motivatie. Wij zorgen voor het fruit, zodat jij de ander beterschap kan wensen en mentaal kan steunen.

7. Een mand vol zonnestralen

Of zorg gewoon voor een mand vol zonnestralen, dankzij het heerlijk verse fruit. Onze lokale fruitspecialisten weten precies waarmee ze jouw ontvanger het best kunnen verrassen.

Je kunt dus op allerlei manieren beterschap wensen, wat de gelegenheid of aanleiding ook is. Bestel online de fruitmand of fruitkist en geef ons aan waar je die wilt laten bezorgen. Dan gaan wij er meteen voor je mee aan de slag.

Bestel een fruitmand: beterschap wensen

Bestel jouw fruitmand online, gewoon bij ons in de webshop (https://www.fruitkist.nl/webshop/). Het is de leukste manier om iemand beterschap te wensen, en diegene er snel weer bovenop te helpen. Verras jouw dierbare of goede vriend met lekker vers fruit, dat we door heel Nederland bezorgen.

En heb je vragen over ons fruit, de leveringen of wil je een speciale bestelling doorgeven? Neem contact (https://www.fruitkist.nl/contact/) met ons op, dan vertellen we je graag meer.

Heb je ook een aanvraag op maat?

Neem direct contact met ons op. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een offerte op maat