0

Over ons

Passie voor fruit: wie zijn wij?

Wat gebeurt er als een gepassioneerde groenteboer en een ervaren marketeer met elkaar aan de slag gaan? De passie voor fruit vertaalt zich naar Fruitkist.nl! Oprichters Tjeerd, Hinse, Tjerk en Stefan delen de passie voor vers fruit. De één groeide op in een familiebedrijf in groenten en fruit in Nijkerk, terwijl de ander succesvolle marketingcampagnes ontwikkelde.

Samen streven ze naar vers fruit als gezonde snack op de werkvloer. Toegankelijk, vers en vooral ontzettend leuk. Fruitkist.nl wil de passie voor vers fruit op zoveel mogelijk bedrijven overbrengen.

Altijd vers – levering door de lokale partner

De levering van het fruit is altijd dagvers. Onze lokale fruitspecialisten weten hoe ze het fruit perfect moeten verpakken en kunnen jouw bestellingen tot 2x per week komen brengen. Bestel online jouw fruit in onze Fruitkist en snack voortaan gezond op de werkvloer.

Bestel je fruit

Genieten van vers fruit op je werk

Waarom Fruitkist.nl?

‘Hoe lekker zou het zijn om op het werk met vers fruit uit de directe omgeving te snacken?’ Dat vroegen we ons letterlijk af, waarmee het zaadje geplant werd om dit daadwerkelijk te gaan regelen. Uit eigen behoefte, omdat de beschikbare kwaliteit enorm tegenviel en het fruit vaak landelijk bezorgd werd. Niet bepaald duurzaam, en niet lekker vers bovendien.

Bij ons staat de lokale fruitspecialist centraal, omdat die jouw fruit komt brengen. Dagvers, goed van kwaliteit en bovendien razend enthousiast over het heerlijke fruit. Vanuit de directe omgeving, zodat het fruit niet heel het land door hoeft en kilometerslang onnodig in een transportwagen ligt.

Let op: Fruitkist.nl levert al in veel regio’s met onze lokale partner. We rollen ons concept stap voor stap landelijk uit, al nemen we daarvoor de tijd om de juiste lokale fruitspecialisten te selecteren. Toch leveren wij nu al landelijk middels onze koeriers. Je kunt dus altijd klant bij Fruitkist.nl worden. Wil je partner van ons worden? Stuur ons een bericht, wellicht dat je binnenkort namens ons jouw fruit kunt bezorgen!

Winkelmand0
Er zitten geen producten in je mand
Doorgaan met winkelen