Ga naar de inhoud

Bezorging in heel Nederland

Alleen echt verse bezorging

Regionaal en duurzaam geleverd

Werkfruit regio Kampen

Fruit op het werk in Kampen, IJsselmuiden en Dronten

Voor de regio Kampen, IJsselmuiden en Dronten werken wij samen met Groente en fruitwinkel Puur uit Kampen, vers & gemak, een groente- en fruitwinkel in het centrum van Kampen. Kaja en Alex bezorgen als trots partner van Fruitkist.nl fruit op het werk in de regio van Kampen, IJsselmuiden en Dronten. De ondernemers staan bekend om hun passie voor vers fruit van hoge kwaliteit; ze leveren uitsluitend klasse 1-fruit. Die topproducten gebruiken ze ook exclusief als ze fruit bezorgen voor op kantoor. Tevens kun je via Fruitkist.nl ook fruitmanden bestellen om cadeau te geven.

Fruit op het werk

Bestel je fruit op werk in de regio van Kampen, IJsselmuiden en Dronten? Dankzij de korte lijntjes met de leverancier is het mogelijk om jouw voorraad fruit op kantoor helemaal naar wens te maken. Zijn jullie niet zo´n fan van bananen, of zijn de kiwi´s altijd binnen een dag op? Kaja en Alex houden rekening met de specifieke wensen van jouw bedrijf. De bezorging van fruit op het werk via Puur is helemaal gratis op maandag en woensdag.

Korte lijntjes, duurzaam & altijd vers

Fruit bestellen kan heel makkelijk online. Je kiest zelf het formaat van je kist en of je één of twee keer in de week vers fruit op kantoor wil ontvangen. Onze fruitkisten worden in de regio van Kampen, IJsselmuiden en Dronten geleverd door Puur, uit dezelfde regio. Dit betekent korte lijntjes, persoonlijk contact met de leverancier en vooral de garantie van duurzaam en vers fruit. Geen onnodige, urenlange ritten in bestelbusjes voordat je fruit op het werk bezorgd wordt. Daar staat Fruitkist.nl voor: minimale impact voor het milieu en maximale versheid.

Enthousiast en fruit op het werk bestellen in de regio Kampen? Kies een fruitkist en ontvang voortaan één of twee keer per week vers fruit op kantoor van een lokale fruitspecialist. Je fruitabonnement is maandelijks opzegbaar en in overleg met Puur altijd tussentijds aan te passen. Ben je fruitleverancier en wil je Fruitkist.nl helpen een nieuwe regio toe te voegen aan ons bezorggebied? Stuur een berichtje!

Heb je ook een aanvraag op maat?

Neem direct contact met ons op. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een offerte op maat