Ga naar de inhoud

Bezorging in heel Nederland

Alleen echt verse bezorging

Regionaal en duurzaam geleverd

Werkfruit in de regio Arnhem / Nijmegen

Gezonde Medewerkers, Gezonde Resultaten

Bij Fruitkist.nl begrijpen we dat gezonde medewerkers essentieel zijn voor het succes van jouw bedrijf. Daarom bieden we werkfruitoplossingen speciaal ontworpen voor de regio Arnhem / Nijmegen en omliggende plaatsen zoals Arnhem, Nijmegen, Elst, Wijchen, Velp, Huissen, Duiven, Zevenaar, Renkum, Oosterbeek, Beuningen, Ede, Wageningen, Culemborg en vele andere.

Onze lokale partners zorgen ervoor dat jouw team wekelijks wordt voorzien van verse, smakelijke en gezonde fruitkisten.

Waarom Werkfruit?

Gezonde medewerkers zijn gelukkiger, productiever en minder vaak ziek. Met werkfruit investeer je in het welzijn van je team en in de toekomst van je organisatie. Werkfruit is niet alleen een traktatie voor het personeel, maar ook een strategische keuze die zich uitbetaalt in hogere productiviteit en lagere ziektekosten.

Ons Aanbod

Bij Fruitkist.nl hebben we een ruime keuze aan fruitkisten en manden om aan de behoeften van elk bedrijf te voldoen. Ons assortiment omvat Gemengd fruit van 30, 40 of 50 stuks, evenals individuele keuzes zoals appels, bananen en mandarijnen. Bovendien kunnen we maatwerkoplossingen bieden die perfect passen bij jouw bedrijf.

Duurzaam en Efficiënt

Wat ons onderscheidt, is dat we wekelijks de houten fruitkisten omwisselen voor verse leveringen. Dit zorgt niet alleen voor een gevarieerd aanbod, maar is ook duurzaam en efficiënt. Omdat we samenwerken met regionale partners, verminderen we transportkosten en dragen we bij aan een gezonder milieu.

Klaar voor Werkfruit in Arnhem / Nijmegen en omstreken?

Wil je jouw medewerkers verrassen met heerlijk vers fruit? Of heb je specifieke wensen voor werkfruit in de regio Arnhem / Nijmegen? Bij Fruitkist.nl staan we voor je klaar. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe werkfruit kan bijdragen aan een gezondere en productievere werkomgeving.

Gezonde medewerkers, gezonde resultaten. Kies Fruitkist.nl voor Werkfruit in de regio Arnhem / Nijmegen.

Heb je ook een aanvraag op maat?

Neem direct contact met ons op. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een offerte op maat