Ga naar de inhoud

Bezorging in heel Nederland

Alleen echt verse bezorging

Regionaal en duurzaam geleverd

Swiss Sense

Samen maken we van elke gelegenheid een gezonde en smakelijke ervaring!

Een smaakvol gebaar van Swiss Sense – Fruitkist.nl in actie

Bij Fruitkist.nl zijn we er trots op om samen te werken met bedrijven die om hun medewerkers geven. Een van onze gewaardeerde klanten, Swiss Sense, heeft herhaaldelijk gebruik gemaakt van onze diensten om een bijzonder gebaar te maken naar hun werknemers, verspreid over maar liefst 65 locaties in Nederland en België.

Een fruitige verrassing

Op verschillende momenten gedurende het jaar, zoals feestdagen, heeft Swiss Sense ervoor gekozen om hun medewerkers te verwennen met een gezonde en smakelijke verrassing. In plaats van de traditionele geschenken, koos Swiss Sense voor fruitmanden gevuld met een heerlijke selectie vers fruit. Een gebaar dat niet alleen de smaakpapillen prikkelt, maar ook de gezondheid en het welzijn van hun medewerkers bevordert.

Fruitkist.nl in actie

Bij Fruitkist.nl nemen we de zorg voor het inpakken en verzenden van deze fruitmanden op ons, zodat Swiss Sense zich kan concentreren op wat echt belangrijk is: hun medewerkers verrassen en waarderen. Ons team zorgt ervoor dat elk stuk fruit met zorg wordt geselecteerd en verpakt, en vervolgens wordt bezorgd op de aangewezen locaties in Nederland en België. Het resultaat is een verscheidenheid aan fruitige traktaties die medewerkers kunnen delen met hun collega’s en kunnen genieten tijdens speciale momenten.

Gezonde en smakelijke keuzes

De keuze van Swiss Sense voor fruitmanden als geschenk weerspiegelt niet alleen hun zorg voor hun medewerkers, maar ook hun streven naar gezonde keuzes. Fruit is een symbool van welzijn en vitaliteit en past perfect bij de waarden van Swiss Sense. Door fruit te schenken, moedigen ze gezonde eetgewoonten aan en dragen ze bij aan het welzijn van hun team.

Heb jij een unieke aanvraag?

Niets is ons te gek

Gezond, vers en op maat. Fruitkist.nl levert jouw ideale fruitoplossing op het werk. Bestel vandaag nog en geniet van een frisse en smaakvolle ervaring!

Benieuwd wat wij nog meer doen?

Gerelateerd maatwerk

Bekijk al ons maatwerk

Stichting De Opbouw: Fruitige introductie van een nieuw softwaresysteem

Bekijk deze special

Een fruitige samenwerking met DentConnect - Snelheid, kwaliteit en landelijke dekking door Fruitkist.nl en partners

Bekijk deze special

Dag van de Gezonde School - Fruitkist.nl en partners zorgen voor gezonde scholen in Ede

Bekijk deze special