Ga naar de inhoud

Bezorging in heel Nederland

Alleen echt verse bezorging

Regionaal en duurzaam geleverd

Stichting De Opbouw

Stichting De Opbouw: Fruitige introductie van een nieuw softwaresysteem

Voor Stichting De Opbouw hebben we een ambitieus project uitgevoerd: op één dag op 248 locaties in Nederland fruitpakketten bezorgen, gevuld met heerlijke appels. Dit project werd gepland ter gelegenheid van de introductie van een nieuw softwaresysteem.

Logistieke expertise en landelijke dekking

Leveren op 248 verschillende adressen vereist een zorgvuldige planning en coördinatie. Dankzij onze uitgebreide landelijke dekking en onze ervaring in logistiek waren we vastberaden om dit project tot een succes te maken. Binnen slechts één week, vanaf het moment van de opdracht tot de bezorging, hebben we deze opdracht weten te realiseren.

Maatwerk fruitgeschenken

Naast de zorgvuldige selectie van verse appels hebben we op maat de dozen voorzien van drukwerk, inclusief flyers, posters en een brief. Dit alles om het nieuwe softwaresysteem op een smakelijke en opvallende manier te introduceren.

Een succesverhaal

De reactie van Stichting De Opbouw was zeer positief. Ze waardeerden niet alleen onze efficiënte werkwijze en heldere communicatie, maar waren ook bijzonder te spreken over de tijdige en vlekkeloze bezorging. We zijn verheugd dat we hebben kunnen bijdragen aan het succes van deze belangrijke mijlpaal voor Stichting De Opbouw.

Heb jij een unieke aanvraag?

Niets is ons te gek

Gezond, vers en op maat. Fruitkist.nl levert jouw ideale fruitoplossing op het werk. Bestel vandaag nog en geniet van een frisse en smaakvolle ervaring!

Benieuwd wat wij nog meer doen?

Gerelateerd maatwerk

Bekijk al ons maatwerk

Een fruitige samenwerking met DentConnect - Snelheid, kwaliteit en landelijke dekking door Fruitkist.nl en partners

Bekijk deze special

Samen maken we van elke gelegenheid een gezonde en smakelijke ervaring!

Bekijk deze special

Dag van de Gezonde School - Fruitkist.nl en partners zorgen voor gezonde scholen in Ede

Bekijk deze special