Ga naar de inhoud

Bezorging in heel Nederland

Alleen echt verse bezorging

Regionaal en duurzaam geleverd

Raak vruchtensiropen

Samen maken we gezonde keuzes makkelijker en smakelijker.

Promotionele fruitkisten – Een smaakvolle actie

Bij Fruitkist.nl streven we ernaar om een breed scala aan fruitgerelateerde oplossingen te bieden, afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten. Naast onze wekelijkse fruitabonnementen bieden we ook maatwerkoplossingen aan. Een recent voorbeeld van ons maatwerk is de succesvolle samenwerking met Raak, een bekende naam in de wereld van siropen.

Raak siroop winactie

Samen met Raak hebben we samengewerkt om hun nieuwe siroop op een gezonde en smakelijke manier onder de aandacht te brengen. Voor deze promotieactie hebben we maar liefst 150 fruitkisten samengesteld en afgeleverd op verschillende adressen in Nederland en België. Deze speciaal samengestelde fruitkisten werden gebruikt als onderdeel van een winactie, waardoor klanten niet alleen de nieuwe siroop konden proeven, maar ook konden genieten van een verscheidenheid aan heerlijk fruit.

Een gezond relatiegeschenk

De combinatie van verse, sappige vruchten en de nieuwe Raak-siroop creëerde een onweerstaanbaar en gezond relatiegeschenk. Het is een perfect voorbeeld van hoe Fruitkist.nl maatwerkoplossingen biedt voor promotionele acties. We begrijpen dat gezondheid en welzijn steeds belangrijker worden in onze samenleving, en we zijn er trots op dat we bedrijven kunnen helpen om gezonde keuzes te promoten.

Op maat gemaakte oplossingen

Bij Fruitkist.nl geloven we in flexibiliteit en klantgerichtheid. Of het nu gaat om winacties, bedrijfsevenementen of speciale geschenken, we werken graag samen om fruitige oplossingen te ontwerpen die perfect aansluiten bij uw behoeften. We bieden een scala aan fruitopties, van exotisch tot lokaal, om ervoor te zorgen dat uw maatwerkproject opvalt en in de smaak valt.

Heb jij een unieke aanvraag?

Niets is ons te gek

Gezond, vers en op maat. Fruitkist.nl levert jouw ideale fruitoplossing op het werk. Bestel vandaag nog en geniet van een frisse en smaakvolle ervaring!

Benieuwd wat wij nog meer doen?

Gerelateerd maatwerk

Bekijk al ons maatwerk

Stichting De Opbouw: Fruitige introductie van een nieuw softwaresysteem

Bekijk deze special

Een fruitige samenwerking met DentConnect - Snelheid, kwaliteit en landelijke dekking door Fruitkist.nl en partners

Bekijk deze special

Samen maken we van elke gelegenheid een gezonde en smakelijke ervaring!

Bekijk deze special