Ga naar de inhoud

Bezorging in heel Nederland

Alleen echt verse bezorging

Regionaal en duurzaam geleverd

Gemeente Ede

Dag van de Gezonde School - Fruitkist.nl en partners zorgen voor gezonde scholen in Ede

Bij Fruitkist.nl zijn we gepassioneerd over het bevorderen van gezonde gewoonten, vooral onder de jongere generaties. In samenwerking met de Gemeente Ede hebben we onlangs een opmerkelijk project uitgevoerd dat gezonde voeding op 59 scholen bracht tijdens de Dag van de Gezonde School.

Een gezonde toekomst opbouwen

Gezonde gewoonten beginnen op jonge leeftijd. Daarom zijn we enthousiast over initiatieven zoals de Dag van de Gezonde School, georganiseerd door de Gemeente Ede. Dit jaar hebben we samengewerkt om op 59 scholen in de gemeente een speciaal programma te leveren.

Een gezonde traktatie

Ons team werkte nauw samen met partners om een assortiment vers fruit te leveren op elke deelnemende school. Van sappige appels tot smakelijke bananen, we wilden ervoor zorgen dat de kinderen op deze scholen werden getrakteerd op heerlijke en voedzame opties.

Korte keten van leveranciers

Wat dit project extra bijzonder maakte, was onze focus op een korte keten van leveranciers. Het fruit, zoals de appels, kwam rechtstreeks van onze lokale kwekers. Dit betekende dat we niet alleen gezonde opties leverden, maar ook de nadruk legden op duurzaamheid en ondersteuning van onze lokale gemeenschap.

Een gemeenschapsinspanning

Dit project was een ware gemeenschapsinspanning, waarbij Fruitkist.nl en onze partners samenwerkten om een gezonde boodschap te verspreiden. Het is een voorbeeld van wat er kan gebeuren wanneer bedrijven, scholen en gemeenten samenwerken voor een gezondere toekomst.

Een duurzame toekomst

Bij Fruitkist.nl geloven we sterk in het bevorderen van gezonde gewoonten en het ondersteunen van duurzame praktijken. Het project op de Dag van de Gezonde School in Ede toont aan dat het mogelijk is om beide doelen te bereiken en een positieve impact te hebben op onze gemeenschappen. Samen bouwen we aan een gezonde en duurzame toekomst voor iedereen.

Heb jij een unieke aanvraag?

Niets is ons te gek

Gezond, vers en op maat. Fruitkist.nl levert jouw ideale fruitoplossing op het werk. Bestel vandaag nog en geniet van een frisse en smaakvolle ervaring!

Benieuwd wat wij nog meer doen?

Gerelateerd maatwerk

Bekijk al ons maatwerk

Stichting De Opbouw: Fruitige introductie van een nieuw softwaresysteem

Bekijk deze special

Een fruitige samenwerking met DentConnect - Snelheid, kwaliteit en landelijke dekking door Fruitkist.nl en partners

Bekijk deze special

Samen maken we van elke gelegenheid een gezonde en smakelijke ervaring!

Bekijk deze special