Ga naar de inhoud

Bezorging in heel Nederland

Alleen echt verse bezorging

Regionaal en duurzaam geleverd

DentConnect

Een fruitige samenwerking met DentConnect - Snelheid, kwaliteit en landelijke dekking door Fruitkist.nl en partners

Bij Fruitkist.nl houden we van uitdagingen. Toen DentConnect ons benaderde met een ambitieus verzoek om fruitkisten te leveren op maar liefst 320 verschillende adressen in heel Nederland, hebben we enthousiast JA gezegd. Hier is het verhaal van een buitengewone logistieke prestatie.

De uitdaging

DentConnect is een bedrijf dat bekend staat om zijn toewijding aan mondgezondheid, maar het was tijd om ook voor hun medewerkers te zorgen. Ze wilden iets speciaals doen – een gezonde traktatie voor elk van hun 320 locaties in heel Nederland. Dit was geen gewone bestelling, maar een uitdaging die we graag aangingen.

De kracht van samenwerking

Dit project vereiste een nauwe samenwerking met onze gewaardeerde partners om snelheid, kwaliteit en landelijke dekking te waarborgen. Samen creëerden we een plan om DentConnect’s visie tot leven te brengen.

Een logistieke puzzel

Leveren op 320 verschillende adressen vereist een zorgvuldige planning en coördinatie. Ons team ging aan de slag om ervoor te zorgen dat elk stuk fruit met de hand werd geselecteerd, met zorg werd verpakt en op tijd werd bezorgd. Het was een logistieke puzzel die we met trots hebben opgelost.

Een gezonde traktatie

Het resultaat van onze inspanningen was een indrukwekkende reeks fruitkisten die naar DentConnect-locaties in heel Nederland werden gestuurd. Elk kistje was gevuld met een assortiment vers fruit – een gezonde traktatie die het welzijn en de vitaliteit van hun team bevorderde.

Een succesverhaal

De samenwerking tussen Fruitkist.nl en DentConnect toont aan wat er mogelijk is als twee bedrijven hun krachten bundelen. Het was een uitdagend project, maar het leverde een buitengewoon resultaat op – blije en gezonde medewerkers op 320 verschillende locaties.

Heb jij een unieke aanvraag?

Niets is ons te gek

Gezond, vers en op maat. Fruitkist.nl levert jouw ideale fruitoplossing op het werk. Bestel vandaag nog en geniet van een frisse en smaakvolle ervaring!

Benieuwd wat wij nog meer doen?

Gerelateerd maatwerk

Bekijk al ons maatwerk

Stichting De Opbouw: Fruitige introductie van een nieuw softwaresysteem

Bekijk deze special

Samen maken we van elke gelegenheid een gezonde en smakelijke ervaring!

Bekijk deze special

Dag van de Gezonde School - Fruitkist.nl en partners zorgen voor gezonde scholen in Ede

Bekijk deze special