Ga naar de inhoud

Bezorging in heel Nederland

Alleen echt verse bezorging

Regionaal en duurzaam geleverd

Werkfruit regio Den Haag

Fruit op het werk in Den Haag

Fruitkist.nl levert fruit op het werk in Den Haag en Scheveningen. Onze trotse partner in deze regio is Valeri AGF, een luxe groente- en fruitwinkel in Den Haag (Reinkenstraat 29). Deze zorgvuldig geselecteerde partner is een familiebedrijf dat al ruim 20 jaar bestaat. De keuze om samen te werken met deze fruitspecialisten is niet voor niks gemaakt: Ersin runt de zaak met een grote passie voor vers fruit en leveren alleen maar producten van de hoogste kwaliteit (klasse 1).

Vers fruit op kantoor

Wil jij ook altijd lekker vers fruit op kantoor? Exotenhof bezorgt overheerlijke fruitkisten bij bedrijven in de regio van Den Haag en Scheveningen. Elke dag vers en altijd van de beste kwaliteit. Je kiest zelf hoeveel fruit je wil ontvangen en of je één of twee keer per week een nieuwe levering wil krijgen. Door de korte lijntjes met jouw lokale fruitleverancier kan Fruitkist.nl altijd rekening houden met je specifieke wensen. Grote eters op kantoor, of wil je bijvoorbeeld in de vakantieperiode tijdelijk een kleiner kistje ontvangen? Geen probleem!

Fruit bezorgen door de lokale specialist: goed voor jou én het milieu

Door gebruik te maken van lokale fruitspecialisten bij het bezorgen van fruit op het werk, help je jezelf én de wereld. Onze fruitkisten worden gratis langsgebracht door eigen bezorgers van de fruitspecialist. Deze zit bij jou in de buurt, dus het fruit ligt niet urenlang achterin een bezorgbusje om heel Nederland door gereden te worden. Daardoor blijft het supervers en langer houdbaar, maar ook de belasting voor het milieu is minimaal. Dat is precies waar we voor staan bij Fruitkist: maximale versheid en maximale duurzaamheid.

Enthousiast en fruit op het werk bestellen in de regio Den Haag? Kies een fruitkist en ontvang voortaan één of twee keer per week vers fruit op kantoor van een lokale fruitspecialist. Je fruitabonnement is maandelijks opzegbaar en in overleg met Exotenhof altijd tussentijds aan te passen. Ben je fruitleverancier en wil je Fruitkist.nl helpen een nieuwe regio toe te voegen aan ons bezorggebied? Stuur een berichtje!

Heb je ook een aanvraag op maat?

Neem direct contact met ons op. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een offerte op maat