Ga naar de inhoud

Bezorging in heel Nederland

Alleen echt verse bezorging

Regionaal en duurzaam geleverd

In Harderwijk een Fruitmand laten bezorgen

Wij krijgen vaak de vraag of wij ook fruitmanden bezorgen in Harderwijk. Dat doen we! Fruitkist.nl bezorgt niet alleen fruitmanden in Harderwijk maar ook sturen wij fruitmanden naar; Zeewolde, Ermelo, Horst, Telgt, Hierden, Duinen, Putten, Nijkerk, Garderen, Elspeet, Uddel, Nunspeet, Doornspijk, Elburg, ’t Harde, Vierhouten, Epe en alle andere omringende plaatsen.

Via Fruitkist.nl bestel je eenvoudig online een fruitmand. Wij leveren vers fruit via de lokale groenteboer. De fruitmanden zijn ook voorzien van fruitsap zonder toevoegingen. Wanneer je de fruitmand op werkdagen voor 15.00 uur besteld, is deze de volgende dag geleverd. Je kunt bij iedere bestelling een persoonlijke boodschap invullen, wij leveren gratis een kaartje mee met de bestelling.

Bekijk ons assortiment fruitmanden, snelle bezorging en veilig online betalen.

Over Fruitkist.nl

Wij leveren samen met lokale leveranciers werkfruit bij bedrijven. Aangezien we veel vragen kregen om fruitmanden te leveren zijn wij dit ook gaan aanbieden. Vers fruit geleverd door onze lokale fruitspecialist. De fruitmand bezorgen wij door heel Nederland. Voor speciale wensen, grotere aantallen of versturen naar meerdere adressen, neem contact met ons op
of bel 085-0160004 (maandag t/m vrijdag van 9.00 – 21.00 uur).

Heb je ook een aanvraag op maat?

Neem direct contact met ons op. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een offerte op maat