Ga naar de inhoud

Bezorging in heel Nederland

Alleen echt verse bezorging

Regionaal en duurzaam geleverd

Hoe het werkt

Kies je soort fruitkist en de gewenste bezorgdag

Jij kiest hoeveel fruit je van ons ontvangt. Kies voor 30, 40 of 50 stuks gemengd fruit of fruitkisten met één soort fruit vanaf 60 stuks fruit die we op maandag of woensdag bij je komen bezorgen. Of op allebei de dagen natuurlijk, zodat er altijd voldoende vers fruit voor handen is.

Tip: aan veel van onze klanten leveren we twee keer per week de helft van de bestelling, in plaats van in één keer al het fruit. Zo is het altijd lekker vers. Uiteraard kun je jouw bestelling wel gewoon in één keer aan ons doorgeven.

Wil je jouw bestelhoeveelheid of bezorgmoment aanpassen? Dat kun je doorgeven aan de bezorger, telefonisch of via ons contactformulier.

Dagvers fruit uit de directe omgeving

Jouw fruit is altijd dagvers en daardoor heerlijk van smaak en goed houdbaar. Zo kan je er alle dagen van de week gezond mee snacken. Bovendien werken we heel bewust samen met lokale fruitspecialisten, zodat het fruit dan niet uren in een transportauto ligt te wachten om afgeleverd te worden. Dat beperkt de kilometers, is goed voor het milieu en garandeert vers fruit als ideale gezonde snack.

Let op: hoe vers ons fruit ook is, het blijft niet altijd een hele week vers. Met name in kantooromgevingen is de temperatuur vaak heerlijk aangenaam. Voor mensen dan, maar niet voor fruit. Daarom heb je de mogelijkheid om op zowel maandag als woensdag vers fruit te ontvangen. Bestel je 2x per week een klein kistje in plaats van één keer een grote? Dan houd je het veel makkelijker vers.

Overzichtelijk op één factuur

Al ons verse fruit betaal je gewoon achteraf. Daarvoor sturen we je aan het einde van de maand een overzichtelijke verzamelfactuur.

Tijdens het bestellen vragen we je de factuurgegevens eenmalig in te vullen, samen met het e-mailadres waar we de factuur naar kunnen mailen. We hanteren een betalingstermijn van 14 dagen na ontvangst van de factuur, zodat je pas hoeft af te rekenen als je alweer zit te snacken met de volgende lading fruit!

Werkfruit bestellen

Bestel eenvoudig een fruitkist voor op je werk. Kies uit een fruitkist met één soort fruit of gemengd fruit.

Wekelijkse bezorging

Gratis levering door de lokale fruitspecialist. Wij garanderen hierdoor dagverse levering.

Betaal maandelijks

Je betaalt bij ons achteraf; iedere maand ontvang je een digitale factuur voor je fruitkist(en).

Lokaal geleverd

Het fruit gaat direct van de lokale fruitspecialist naar jouw bedrijf. Dus geen onnodige kilometers.