Ga naar de inhoud

Bezorging in heel Nederland

Alleen echt verse bezorging

Regionaal en duurzaam geleverd

Fruitmand bezorgen in Terneuzen | provincie Zeeland

Op zoek naar een groenteboer voor het bestellen van een fruitmand? Bij Fruitkist.nl bestel je eenvoudig je fruitmand. Voor de levering van onze fruitmanden werken we samen met lokale leveranciers. Wij bezorgen in de gehele gemeente Terneuzen, dus ook Axel, Biervliet, Hoek, Koewacht, Overslag, Philippine, Sas van Gent, Sluiskil, Spui, Westerdorpe, Zaamslag en Zuiddorpe waar wij fruitmanden op werkdagen kunnen afleveren. Wanneer je voor 15.00 uur besteld op werkdagen, dan leveren wij de fruitmand met heerlijk vers fruit de volgende dag op het gewenste afleveradres af. Ook op zaterdag bezorgen wij! Wij leveren uiteraard ook in andere plaatsen in de provincie Zeeland maar ook landelijk.

De fruitmand bevat onder andere vers sap zonder toevoegingen en bananen, sinaasappels, mandarijnen, appels en nog veel meer lekkers. Bestel hier eenvoudig je fruitmand online en wij bezorgen voor slechts 6,95 inclusief BTW.

Over Fruitkist.nl

Wij leveren samen met lokale leveranciers werkfruit bij bedrijven. Aangezien we veel vragen kregen om fruitmanden te leveren zijn wij dit ook gaan aanbieden. Vers fruit geleverd door onze lokale fruitspecialist. De fruitmand bezorgen wij door heel Nederland. Voor speciale wensen, grotere aantallen of versturen naar meerdere adressen, neem contact met ons op
of bel 085-0160004 (maandag t/m vrijdag van 9.00 – 21.00 uur).

Heb je ook een aanvraag op maat?

Neem direct contact met ons op. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een offerte op maat