Ga naar de inhoud

Bezorging in heel Nederland

Alleen echt verse bezorging

Regionaal en duurzaam geleverd

Fruitmand bezorgen in Etten-Leur

Wil je een fruitmand of beterschapsmand versturen naar Etten-Leur? Wij van Fruitkist.nl kunnen dit voor je verzorgen. Wij bezorgen fruitmanden en beterschapsmanden in Etten-Leur, maar ook alle omringende plaatsen. Zo kun je ook een fruitmand laten bezorgen in Breda, Rijsbergen, Oudenbosch en alle omringende dorpen en buurtschappen.

In onze fruitmanden zit heerlijk vers fruit van de groenteman aangevuld met een verse sap. Indien je opwerkdagen voor 15.00 uur besteld, wordt de fruitmand de volgende werkdag geleverd. De bezorgkosten zijn 6,95 per fruitmand. Je besteld snel via onze website, betaald veilig via iDEAL en wij voegen een gratis kaart bij de bestelling van je fruitmand met jouw persoonlijke boodschap. Ons fruit wordt zorgvuldig bezorgd door onze vaste koerier.

Over Fruitkist.nl

Wij leveren samen met lokale leveranciers werkfruit bij bedrijven. Aangezien we veel vragen kregen om fruitmanden te leveren zijn wij dit ook gaan aanbieden. Vers fruit geleverd door onze lokale fruitspecialist. De fruitmand bezorgen wij door heel Nederland. Voor speciale wensen, grotere aantallen of versturen naar meerdere adressen, neem contact met ons op
of bel 085-0160004 (maandag t/m vrijdag van 9.00 – 21.00 uur).

Heb je ook een aanvraag op maat?

Neem direct contact met ons op. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een offerte op maat