Ga naar de inhoud

Bezorging in heel Nederland

Alleen echt verse bezorging

Lokaal en duurzaam geleverd

Fruitmand bezorgen in Dokkum

Wil je een fruitmand in Dokkum of omstreken laten bezorgen? Dan ben je bij Fruitkist.nl aan het juiste adres. In onze webshop bestel je eenvoudig online een fruitmand. De koerier brengt de fruitmand van de fruitleverancier naar het opgegeven adres.

Indien je de fruitmand cadeau doet zorgen wij voor een gratis kaartje met jouw unieke boodschap. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, is de volgende dag bezorgd. Ook op zaterdag bezorgen onze fruitspecialisten een fruitmand bij jou thuis. Voor 6,95 bezorgen wij ook in Holwerd, Ferwert, Aldtsjerk, Damwald, Kollum, Buitenpost en omstreken. Bekijk ons assortiment fruitmanden in de webshop met snelle bezorging en veilig online betalen.

Over Fruitkist.nl

Wij leveren samen met lokale leveranciers werkfruit bij bedrijven. Aangezien we veel vragen kregen om fruitmanden te leveren zijn wij dit ook gaan aanbieden. Vers fruit geleverd door onze lokale fruitspecialist. De fruitmand bezorgen wij door heel Nederland. Voor speciale wensen, grotere aantallen of versturen naar meerdere adressen, neem contact met ons op
of bel 085-0160004 (maandag t/m vrijdag van 9.00 – 21.00 uur).

Heb je ook een aanvraag op maat?

Neem direct contact met ons op. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een offerte op maat