Ga naar de inhoud

Bezorging in heel Nederland

Alleen echt verse bezorging

Regionaal en duurzaam geleverd

Fruit op je werk in Amsterdam

Is jouw bedrijf gevestigd in Amsterdam en wil jij vers fruit op het werk ontvangen, dan kan Fruitkist.nl je helpen. Wij leveren vers fruit op de werkvloer in Amsterdam en omgeving, zo bezorgen wij ook in Zaandam, Amstelveen, Hoofddorp, Haarlem, Diemen en Weesp. Dit doen wij samen met onze regionale fruitspecialisten.

Een Fruitkist op het werk

Willen jij en je collega’s snacken op het werk, dan is fruit een gezonde keuze. Door onze unieke schuin aflopende Fruitkisten wordt ons fruit mooi gepresenteerd. Het fruit in onze Fruitkist varieert per seizoen, zo is het altijd weer een verassing wat voor fruit je ontvangt. Fruit op het werk is niet alleen leuk en lekker, het draagt ook bij aan de gezondheid van jou en je collega’s.

Onze waarden

Fruit bestellen kan bij ons heel makkelijk online. Je kiest zelf het formaat van je kist, of misschien wil je zelfs meerdere kisten tegelijk. En je kiest of je één of twee keer in de week vers fruit op jouw werkplek wil ontvangen. In Amsterdam worden onze Fruitkisten gevuld door de beste fruitspecialisten. Dit betekent dat je, zo vaak als je wilt, ontzettend vers en lekker fruit ontvangt.

Enthousiast geworden en willen jij en je collega’s graag fruit op het werk bestellen in de regio Amsterdam? Kies een Fruitkist en ontvang voortaan één of twee keer per week vers fruit op kantoor van onze fruitspecialist. Je fruitabonnement is maandelijks opzegbaar en de hoeveelheden en samenstelling in aanpasbaar. Betalen doe je maandelijks achteraf.

Over Fruitkist.nl

Wij leveren samen met regionale leveranciers werkfruit bij bedrijven, hierbij schakelen we ook de hulp in van betrouwbare koeriers. Fruitkist.nl zorgt ervoor dat alle beschikbare middelen samen komen om zo op een duurzame manier kantoren en werkplekken van vers fruit te voorzien. Wij kunnen fruit op kantoor bezorgen door heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden). Voor vragen of speciale wensen, neem contact met ons op via info@fruitkist.nl of bel 085-0160004 (maandag t/m vrijdag van 9.00 – 21.00 uur).

Heb je ook een aanvraag op maat?

Neem direct contact met ons op. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een offerte op maat