Ga naar de inhoud

Bezorging in heel Nederland

Alleen echt verse bezorging

Regionaal en duurzaam geleverd

Fruit op je werk laten bezorgen in Veenendaal

Wil jij graag fruit op je werk in Veenendaal? Wij van Fruitkist.nl komen graag bij je langs en hebben diverse tevreden klanten zoals HK Vastgoed uit Veenendaal die wekelijks het fruit op kantoor laten bezorgen.

Een Fruitkist op kantoor, kantine, werk in Veenendaal?

Willen jij en je collega’s een gezond tussendoortje op kantoor, dan is fruit een goede keuze. Wij leveren ons fruit in een uniek schuin aflopende Fruitkist, waardoor het fruit mooi wordt gepresenteerd. Het fruit in onze Fruitkist varieert per seizoen, zo is het altijd weer een verassing wat voor fruit je ontvangt. Natuurlijk mag je ook zelf aangeven wat je lekker vindt, dan houden we hier rekening mee.  Fruit op het werk is niet alleen leuk en lekker, het draagt ook bij aan de gezondheid van jou en je collega’s.

Onze waarden

Fruit op je werk bestellen kan bij ons heel makkelijk online. Je kiest zelf het formaat en het aantal kisten. Ook geef je aan op welke dag je het fruit bezorgd wilt hebben. In de regio Nijmegen worden onze Fruitkisten gevuld door de beste fruitspecialisten. Dit betekent dat je, zo vaak als je wilt, ontzettend vers en lekker fruit ontvangt.

Enthousiast geworden en willen jij en je collega’s graag fruit op het werk bestellen in de regio van Nijmegen? Kies een Fruitkist en ontvang voortaan één of twee keer per week vers fruit op kantoor. Je fruitabonnement is wekelijks opzegbaar en de hoeveelheden en samenstelling in aanpasbaar. Betalen doe je maandelijks achteraf.

Over Fruitkist.nl

Wij leveren samen met regionale leveranciers werkfruit bij bedrijven, hierbij schakelen we ook de hulp in van betrouwbare koeriers. Fruitkist.nl zorgt ervoor dat alle beschikbare middelen samen komen om zo op een duurzame manier kantoren en werkplekken van vers fruit te voorzien. Wij kunnen fruit op kantoor bezorgen door heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden). Voor vragen of speciale wensen, neem contact met ons op via info@fruitkist.nl of bel 085-0160004 (maandag t/m vrijdag van 9.00 – 21.00 uur).

Heb je ook een aanvraag op maat?

Neem direct contact met ons op. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een offerte op maat