Ga naar de inhoud

Bezorging in heel Nederland

Alleen echt verse bezorging

Regionaal en duurzaam geleverd

Fruit op je werk in Utrecht

Wil jij elke week vers fruit bij jou op kantoor in Utrecht? Dat kan, Fruitkist.nl komt daar graag, net als in omringende plaatsen, zoals Nieuwegein, Houten, Maarssen, Breukelen, Bilthoven. De Bilt, Zeist of Bunnik. Dit doen wij samen met onze regionale fruitspecialisten.

Een Fruitkist op het werk

Willen jij en je collega’s fruit op het werk, dan is fruit een goed keuze. Door onze unieke schuin aflopende Fruitkisten wordt ons fruit mooi gepresenteerd. Het fruit in onze Fruitkist varieert per seizoen, zo is het altijd weer een verassing wat voor fruit je ontvangt. Fruit op het werk is niet alleen leuk en lekker, het draagt ook bij aan de gezondheid van je medewerkers.

Onze waarden

Fruit bestellen kan bij ons heel makkelijk. Je kiest zelf het formaat van je kist en of je één of twee keer in de week vers fruit op de werkvloer wil ontvangen. In Utrecht worden onze Fruitkisten gevuld door de beste fruitspecialisten. Dit betekent dat je, zo vaak als je wilt, ontzettend vers en lekker fruit ontvangt..

Enthousiast geworden en willen jij en je collega’s graag fruit op het werk bestellen in de regio Utrecht? Kies een Fruitkist en ontvang voortaan één of twee keer per week vers fruit op kantoor van onze fruitspecialist. Je fruitabonnement is maandelijks opzegbaar en de hoeveelheden en samenstelling in aanpasbaar. Betalen doe je maandelijks achteraf.

Over Fruitkist.nl

Wij leveren samen met regionale leveranciers werkfruit bij bedrijven, hierbij schakelen we ook de hulp in van betrouwbare koeriers. Fruitkist.nl zorgt ervoor dat alle beschikbare middelen samen komen om zo op een duurzame manier kantoren en werkplekken van vers fruit te voorzien. Wij kunnen fruit op kantoor bezorgen door heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden). Voor vragen of speciale wensen, neem contact met ons op via info@fruitkist.nl of bel 085-0160004 (maandag t/m vrijdag van 9.00 – 21.00 uur).

Heb je ook een aanvraag op maat?

Neem direct contact met ons op. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een offerte op maat