Ga naar de inhoud

Bezorging in heel Nederland

Alleen echt verse bezorging

Regionaal en duurzaam geleverd

Fruit op je werk in Ede

Wij leveren fruit op de werkvloer en op kantoor in Ede en omstreken. Zo komen wij bijvoorbeeld ook in Barneveld, Veenendaal, Renswoude, Harskamp en Lunteren. Dit doen wij samen met onze regionale fruitspecialist.

Een Fruitkist op het werk

Willen jij en je collega’s een gezond tussendoortje op het werk, dan is fruit een goed keuze. Onze Fruitkist zit bordenvol fruit, zo hebben wij een vast aanbod het hele jaar door en een deel seizoensfruit waardoor de inhoud van de Fruitkist het hele jaar door varieert.

Onze waarden

Fruit bestellen kan bij ons heel makkelijk. Je kiest zelf het formaat van je kist en of je één of twee keer in de week vers fruit op de werkvloer wil ontvangen. In Ede worden onze Fruitkisten geleverd door de regionale fruitspecialist. Dit betekent korte lijntjes, persoonlijk contact met de leverancier en vooral de garantie van duurzaam en vers fruit.

Enthousiast geworden en willen jij en je collega’s graag fruit op het werk bestellen in de regio Ede? Kies een Fruitkist en ontvang voortaan één of twee keer per week vers fruit op kantoor van onze fruitspecialist. Je fruitabonnement is maandelijks opzegbaar en de hoeveelheden en samenstelling in aanpasbaar. Betalen doe je maandelijks achteraf.

Over Fruitkist.nl

Wij leveren samen met regionale leveranciers werkfruit bij bedrijven, hierbij schakelen we ook de hulp in van betrouwbare koeriers. Fruitkist.nl zorgt ervoor dat alle beschikbare middelen samen komen om zo op een duurzame manier kantoren en werkplekken van vers fruit te voorzien. Wij kunnen fruit op kantoor bezorgen door heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden). Voor vragen of speciale wensen, neem contact met ons op via info@fruitkist.nl of bel 085-0160004 (maandag t/m vrijdag van 9.00 – 21.00 uur).

Heb je ook een aanvraag op maat?

Neem direct contact met ons op. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een offerte op maat