Ga naar de inhoud

Bezorging in heel Nederland

Alleen echt verse bezorging

Regionaal en duurzaam geleverd

Fruit op je werk in Den Haag (‘s-Gravenhage)

Werk jij in Den Haag of is jouw bedrijf in de regio van ‘s-Gravenhage gevestigd en wil jij graag eenvoudig toegang hebben tot fruit op je werk? Wij van Fruitkist.nl kunnen dit voor jullie verzorgen. Wij bezorgen fruit op de werkplek in Den Haag maar ook in Scheveningen, Leidschendam, Rijswijk, Delft, en Naaldwijk. Dit doen wij samen met onze regionale fruitspecialisten en koeriers.

Een Fruitkist op het werk

Fruit is een goede keuzen als je behoefte hebt aan een lekker snack op het werk. Wij leveren ons fruit in een uniek schuin aflopende Fruitkist, waardoor het fruit mooi wordt gepresenteerd bij jou op de werkplek, kantoor of kantine. Het fruit in onze Fruitkist varieert per seizoen, zo is het altijd weer een verassing wat voor fruit je ontvangt. Natuurlijk mag je ook zelf aangeven wat je lekker vindt, dan houden we hier rekening mee. Fruit op het werk is niet alleen leuk en lekker, het draagt ook bij aan de gezondheid van jou en je collega’s.

Onze waarden

Fruit bestellen kan bij ons heel makkelijk online. Je kiest zelf het formaat en het aantal kisten. Ook geef je aan op welke dag je het fruit bezorgd wilt hebben. In Den Haag werken wij samen met onze lokale fruitspecialist. Dit betekent dat je, zowel op maandag als woensdag heerlijk vers fruit kunt ontvangen.

Enthousiast geworden en willen jij en je collega’s graag fruit op het werk bestellen in de regio van Den Haag? Kies een Fruitkist en ontvang voortaan één of twee keer per week vers fruit op kantoor. Je fruitabonnement is maandelijks opzegbaar en de hoeveelheden en samenstelling in aanpasbaar. Betalen doe je maandelijks achteraf.

Over Fruitkist.nl

Wij leveren samen met regionale leveranciers werkfruit bij bedrijven, hierbij schakelen we ook de hulp in van betrouwbare koeriers. Fruitkist.nl zorgt ervoor dat alle beschikbare middelen samen komen om zo op een duurzame manier kantoren en werkplekken van vers fruit te voorzien. Wij kunnen fruit op kantoor bezorgen door heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden). Voor vragen of speciale wensen, neem contact met ons op via info@fruitkist.nl of bel 085-0160004 (maandag t/m vrijdag van 9.00 – 21.00 uur).

Heb je ook een aanvraag op maat?

Neem direct contact met ons op. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een offerte op maat