0

Veelgestelde vragen

Veel vragen zijn ons al eens gesteld. Deze hebben we met de antwoorden op een rij gezet. Misschien staat jouw vraag er ook tussen.

In steeds meer regio’s in Nederland bezorgen we vers fruit op het werk.
Wij bezorgen op maandag en woensdag in de provincies:

  • Noord-Holland
  • Zuid-Holland
  • Utrecht
  • Gelderland

Bedrijven met meerdere vestigingen kunnen wij ook een landelijke levering aanbieden. Neem voor een offerte contact op. Wij reageren op werkdagen altijd binnen 24 uur.

Steeds meer bedrijven doen het, en wij snappen helemaal waarom: fruit op het werk laten bezorgen. Je geeft je medewerkers én jezelf zo een extra zetje om heel makkelijk gezond te snacken tussendoor. Vers fruit, altijd binnen handbereik. Geen gedoe met geplette bananen onderin je tas, maar altijd een voorraad eetrijp fruit voor iedereen. Bij Fruitkist.nl bestel je precies zoveel fruit als je zelf denkt nodig te hebben, zo gaan we verspilling tegen. Door te werken met lokale versspecialisten ben je bovendien milieubewust bezig. En als mooi extraatje heeft fruit op het werk ook fiscale voordelen voor het bedrijf.

Het aanbieden van fruit op de werkplek is fiscaal aantrekkelijk. Een extra reden om wekelijks je fruit bij Fruitkist.nl te bestellen. Het fruit van Fruitkist.nl valt onder de zogeheten ‘Loon in natura met een nihilwaardering’. Dit houdt in dat het fruit niet ten koste gaat van de beschikbare ruimte van de fiscale loonsom van de werkgever.

Voor de werkgever zijn deze kosten volledig aftrekbaar! Vraag uw fiscaal adviseur naar de details van deze regeling.

Jouw abonnement is flexibel en vrijblijvend. Dit betekent dat jij zelf bepaalt of we 1x of 2x per week bij je afleveren en ook bepaal je zelf de hoeveelheid (30, 40 of 50 stuks per levering). Dit kies je wanneer je jouw eerste bestelling plaatst. Wil je jouw abonnement pauzeren, wijzigen of opzeggen? Mail dan naar info@fruitkist.nl. Let op: Je kunt een bezorging annuleren tot aan 3 dagen voor geplande bezorgdatum. Heb je bijvoorbeeld een bezorging gepland op maandag en wil je nog een wijziging doorgeven of je abonnement pauzeren? Dan dien je dit uiterlijk op vrijdagavond (23.59 uur) aan ons door te geven.

Simpel! Je gaat naar Bestel je fruitkist. Vervolgens kun je in vier eenvoudige stappen je fruitkist bestellen. Je kunt kiezen tussen 30, 40 en 50 stuks fruit. Ook kun je kiezen hoe vaak je per week geleverd wilt krijgen. 1x per week op maandag of 2x per week op maandag en woensdag. Je vult verder je gegevens in voor de levering en facturatie. Iedere maand ontvang je van ons een digitale factuur. Heb je vragen? Stel je vraag…

Wanneer je kiest voor een fruitkist van bijvoorbeeld 30 stuks ontvang je ook daadwerkelijk 30 stuks fruit. Naast het reguliere fruit zoals bananen, appels, mandarijnen etc. is er ook veel vraag naar bijvoorbeeld aardbeien en druiven. Wij berekenen één bakje zoals druiven, aardbeien etc. als 5 stuks fruit. We zorgen voor veel variatie, afhankelijk van het seizoen.

Je ontvangt van ons iedere maand een factuur met een specificatie van de leveringen en hoeveelheid. Uiteraard sturen we je factuur digitaal. Je kunt het mailadres opgeven bij je bestelling.

Wij berekenen eenmalig een borg van 10 euro voor het fruitkist. Dit bedrag verrekenen we op de eerste factuur.

De bezorging van je fruitkist is uiteraard gratis 😉

Het fruit is verpakt in een fruitkist zoals ook op de foto staat afgebeeld. We wisselen iedere levering het fruitkistje om en hergebruiken het weer. Voor het kistje rekenen we een eenmalige borg van tien euro.

Wij denken graag aan het milieu en voeren dit zoveel mogelijk door in onze bedrijfsprocessen. Bezorgen door de lokale versspecialist bespaart veel onnodige kilometers. Ons fruit leveren we zoveel mogelijk biologisch en we werken volledig papierloos. Kortom, bewust omgaan met de natuur vormt een belangrijke drive in onze werkwijze.

De fruitmanden bezorgen wij door geheel Nederland (uitgezonderd de Waddeneilanden).
Wanneer je op werkdagen voor 15.00 uur besteld, leveren wij de volgende werkdag de fruitmand af.

Je betaalt de bestelling van je fruitmand(en) eenvoudig online via iDEAL.

Wij werken samen met onze lokale fruitleveranciers. Hierdoor leveren wij kwalitatief het beste fruit!

Wij werken voor de bezorging van fruitmanden samen met een koeriersbedrijf. Hierdoor garanderen wij een goede levering. Wij werken dus niet met een pakketdienst waardoor er geen controle is over de verzending. De koerier levert van groenteboer tot afleveradres, kortom, snelheid en kwaliteit staan bij ons erg hoog.

De bezorgkosten zijn 6,95 per fruitmand door heel Nederland.

Winkelmand0
Er zitten geen producten in je mand
Doorgaan met winkelen